Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close
  • Úvod
  • Blog
  • FAQ vol3: Co byste měli vědět o nikotinových sáčcích

FAQ vol3: Co byste měli vědět o nikotinových sáčcích

FAQ vol3: Co byste měli vědět o nikotinových sáčcích

Pokračujeme v krasojízdě. Opět jsme si vzali na paškál nikotinové sáčky a probrali jsme je skrz naskrz ze všech stran. Výsledkem je dalších deset otázek a odpovědí, které zahrnují to, na co se nás zákazníci ptají nejčastěji. V tomto článku se dozvíte, z čeho se skládají nikotinové sáčky, jak jejich užívání může ovlivnit nadmořská výška nebo jak je to například s expirací nikotinových sáčků.

Jaké jsou hlavní složky nikotinových sáčků?

Hlavní složkou nikotinových sáčků je celulózový vlákenný materiál, nikotin, voda, příchutě a někdy také různé stabilizátory a konzervanty.

Mohou být nikotinové sáčky používány ve vysokých nadmořských výškách, například v letadle nebo na horách?

Ano, nikotinové sáčky mohou být používány ve vysokých nadmořských výškách bez omezení. Nikotin se absorbuje účinně i při nižším atmosférickém tlaku.

Jaké jsou možné příznaky přílišného užívání nikotinových sáčků?

Mezi možné příznaky patří závratě, nevolnost, nadměrná stimulace, rychlý tep, pocení nebo podráždění ústní sliznice. V takovém případě doporučujeme čerstvý vzduch a příliv tekutin. 

Jsou nikotinové sáčky vhodné pro těhotné ženy?

Nikotinové sáčky nejsou vhodné pro těhotné ženy, protože nikotin může mít negativní vliv na vývoj plodu. Těhotné ženy, které jsou závislé na nikotinu, by měly vyhledat lékařskou radu ohledně užívání nikotinových produktů.

Jak je to s obsahem cukru v nikotinových sáčcích?

Většina nikotinových sáčků neobsahuje cukr, což je výhodné pro zdraví zubů a celkové zdraví. 

Mohu užívat nikotinové sáčky při řízení automobilu?

Ano, většinou není zakázáno užívání nikotinových sáčků při řízení automobilu, protože nezpůsobují žádné významné vlivy na schopnost řídit. Naopak je prokázáno, že nikotin může zlepšit soustředěnost. Pozor ale na vkládání nikotinových sáčků do úst při jízdě. Mohlo by to narušit vaši koncentraci při řízení.

Jak je to s alergiemi na nikotinové sáčky?

Alergie na nikotinové sáčky jsou vzácné, ale mohou se vyskytnout. Pokud máte podezření na alergickou reakci, měli byste přestat s užíváním a raději vyhledat lékařskou pomoc.

Existují nikotinové sáčky bez nikotinu?

Ano, na trhu jsou k dispozici nikotinové sáčky bez obsahu nikotinu, které jsou vhodné pro ty, kteří chtějí užívat sáčky pouze pro chuť nebo jiný zážitek.

Jak je to s expirací nikotinových sáčků?

Nikotinové sáčky mají obvykle na obalu uvedené datum výroby, nikoliv expirace. Expirace je dle české legislativy nastavena na rok od data výroby. Při správném skladování však mohou vydržet ještě déle a naopak.

Jaké jsou alternativy k nikotinovým sáčkům pro lidi, kteří chtějí přestat kouřit?

Pro lidi, kteří chtějí přestat kouřit, existuje mnoho alternativ. Můžeme jmenovat například elektronické cigarety, náplasti, žvýkací tabák a další produkty. V případě potřeby doporučujeme konzultaci s odborníkem na odvykání kouření.

zpět na výpis

Související produkty

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Rychlé dodání
Do druhého dne

Rychlé dodání
Do druhého dne

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce