Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Jaké příchutě nikotinových sáčků jsou nejoblíbenější?

Jaké příchutě nikotinových sáčků jsou nejoblíbenější?

Svět nikotinových produktů se neustále mění. Nikotinové sáčky tam mají své pevné místo. Ale i tam je třeba inovovat, přicházet na nové chutě a objevovat nové možnost, jak uspokojit stále náročnější zákazníky. Mrkli jsme na data za poslední 2 roky, abychom zjistili, jaké příchutě máte nejraději a také zda se to v posledním roce změnilo. Bude to mentolová klasika nebo ovocné chutě?

Méně nikotinu je někdy více

Nikotinové sáčky patří mezi alternativy kouření. To znamená, že jejich prostřednictvím se jednak můžete zbavit závislosti na kouření a tedy přijímání škodlivých látek vedoucích k různým zdravotním komplikacím a jednak můžete postupně odstranit závislost na nikotinu jako takovou. Nikotinové sáčky totiž obsahují různé množství nikotinu a to můžete postupně snižovat. Jaký je ale trend?

Za poslední 2 roky jsou na e-shopu nicomania.cz nejprodávanější nikotinové sáčky s 16 mg nikotinu na gram sáčku. Ty najdete v první desítce celkem sedmkrát. Dvakrát tam najdete silné nikotinové sáčky s 30 mg na gram sáčku a jednou je tam naše legendární padesátka s 50 mg nikotinu. 

Za poslední půlrok a tedy od začátku roku 2024 je tento trend víceméně stejný. Opět vede 16 mg nikotinu na gram sáčku, který doprovází třicítky.

Sladké příchutě z VAPE světa

V jednu dobu jsme také zaznamenali boom sladkých či jinak ochucených příchutí, které můžete znát především z vapování. Ideální kombinací se pak mohlo stát ovoce v kombinaci se svěžím mentolem. Tyto příchutě poskytují osvěžující a příjemný zážitek, což je mezi uživateli nikotinových sáčků velmi oblíbené.

Které příchutě vám chutnají nejvíce? Zlatá klasika

Když pomineme trendy, o kterých se píše, a podíváme se na data, možná budete překvapeni. Přes všechny psí kusy s novými a jedinečnými příchutěmi stále vede zlatá klasika. Nejoblíbenějšími příchutěmi posledních dvou let (rok 2023 a 2024) jsou ledově chladné a mentolové příchutě, jmenovitě Dxpe Ice Cool a Dxpe Freeze. Na dalších místech pak najdete také Snatch Frozen nebo Snatch Arctic Mint. Lehce do toho zasahují (čtěte do první desítky) Dxpe Melon, Dxpe Ice Mango a Dxpe Lime Smash. 

A jak to bylo v letošním roce? Pořád vede na plné čáře Dxpe Ice Cool. Hned za ním je ale Dxpe Melon a pak jsou opět ledové příchutě. Jsme zvědaví na celoroční srovnání, protože to není dlouho, co přišla na trh nová značka nikotinových sáčků GOAT, která s tím rozhodně také zamíchá. Zde se opět jedná o mentolové i ovocné příchutě.

Vypadá to, že ačkoliv globální trend směřuje spíše k ovocným příchutím, u nás jsme věrní klasickým mentolovým, případně kombinací mentolu a nějaké ovocné příchutě. Náš úspěch je postaven na preferencích zákazníků. Ať už preferujete sladkost lesních plodů nebo osvěžující chuť máty, naše rozmanitá řada příchutí našich značek Dxpe, Snatch a GOAT je důkazem, že si každý najde to své.

zpět na výpis

Související produkty

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 250 Kč

Rychlé dodání
Do druhého dne

Rychlé dodání
Do druhého dne

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce